Ismeritek a karácsony manók történetét? Ezek a különleges lények, akik a karácsonyi időszakban költöznek be a családok otthonába, nem csupán a gyerekek, de a felnőttek viselkedését is szemmel tartják. A Medori-doll által készített varázslatos kézzel varrott manók tökéletes kísérői az adventi időszaknak, segítve a karácsonyi hangulat megteremtésében.

A karácsony manók története régre nyúlik vissza. Ezek a kis lények nappal csendesen pihennek a polcon, de amint lemegy a nap, életre kelnek. Éjszakánként különféle csínytevéseket követnek el, így minden reggel izgalmas felfedezés vár ránk: vajon hova bújt el ez a kis huncut manó és mit művelt az éjszaka folyamán? A Medori-doll manói tökéletes társak ebben a kis kalandban, hozzájárulva az ünnepi időszak varázsához.

A Medori-doll kínálatában különböző típusú manók találhatók. Van köztük csilingelő sapkájú nagy manó, aki néha a csilingeléssel lebukik, mikor épp kisurran a szobából. Ára 20 euró. De található a kínálatban picike kis huncutka is, aki bárhová befér, így még izgalmasabb vele a bújócska, hiszen ő reggelre bárhová el tud bújni. Ára 3 euró. Ezek a manók nemcsak szórakoztatóak, hanem egyedi dekorációként is tökéletesen megállják a helyüket otthonunkban.

Ha szeretnétek ti is izgalmasabbá tenni az adventi várakozást, és becsempészni egy kis mágikus hangulatot otthonotokba, ne habozzatok, rendeljétek meg a Medori-doll manóit. Fontos tudni, hogy Dóri, a Medori-doll alkotója nem tud olyan gyorsan játékot varázsolni, mint a télapó északi sarki játékműhelyében dolgozó manók, így érdemes időben leadni a rendelést. Ezek a manók nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is felejthetetlen karácsonyi élményt nyújtanak.